Over ons

De ondernermers van Eyewings
Het is 2011 als Jurjan aan Erwin voorstelt om een onderneming op te zetten die zich toelegt op het verzamelen van data en beeldmateriaal door middel van UAS.
Beiden bogen al op lange, deels internationale carrieres. Erwin vanuit de techniek en videoproductie, Jurjan vanuit het baggeren op zout en zoet water. Eyewings B.V. ziet het licht en is al snel een van de eerste bedrijven in Nederland die zich volledig weet te certificeren. Zowel de eigen custom-build drones als de piloten.
Inmiddels heeft ook Rutger zich aangesloten als partner om gezamenlijk Eyewings verder uit te bouwen.

Erwin VisschedijkErwin Visschedijk
Erwin Visschedijk is multicopter piloot en mede eigenaar van Eyewings. Hij heeft als pilot bijzonder veel vliegervaring met multicopters.
Erwin Visschedijk is elektrotechnisch ingenieur, ontwerpt en bouwt zelf multicopters en schrijft de software hiervoor.
Sinds 1984 heeft hij als elektrotechnisch ingenieur functies bekleed als electronica engineer, software engineer en team leader in de halfgeleider industrie, defensie, test & measurement en home automation industrie. Hij heeft 6 jaar in de halfgeleider industrie gewerkt als senior project manager voor grote internationale projecten.
Sinds 2001 is hij eigenaar van Excellent Videoproducties, een bedrijf in de audio visuele industrie.
In 2013 heeft hij samen met Jurjan Eyewings opgericht.

Jurjan Lammers
Na een opleiding als civiel ingenieur in Delft, is Jurjan de wereld over geweest voor de baggerindustrie. Hij heeft daar voor grote bedrijven gewerkt in verschillende functies. Naast Eyewings is hij nog steeds in de baggerindustrie actief, inmiddels als zelfstandig aannemer.

 

Rutger van Soelen is de laatste die in 2017 toe is getreden tot de vaste kern van Eyewings.
Tijdens de middelbare school bouwde Rutger met zijn broer al allerlei modelzweefvliegtuigen naar eigen ontwerp op de zolder van het ouderlijk huis. De tijd van balsahout en spanpapier. In de jaren daarna ging de aandacht uit naar studie en werk en heeft hij carriere gemaakt als bestuurder en toezichthouder. Nu binnen Eyewings voelt het een beetje als thuiskomen: vliegen, varen, innovatie, techniek en fotografie in een.
Net als Erwin is Rutger bevoegd UAS piloot.
Naast Eyewings is Rutger ook oprichter/eigenaar van InspirAktie.

Overige teamleden
Naast de eigenaren van Eyewings, maken een aantal specialisten als ZZPers onderdeel uit van ons vaste team.