Onze Visie

Eyewings gelooft in een ontwikkeling richting een brede inzet van technische oplossingen. Oplossingen die steeds meer mogelijk maken bij een lager verbruik van energie en middelen. Zoals de combinatie van robotisering en miniaturisering in bijvoorbeeld drones. Een ontwikkeling waar wij onze klanten optimaal van willen laten profiteren!

Drones in de lucht of te water kunnen steeds meer en worden steeds vaker ingezet voor klussen die voor mensen moeilijk of zelfs gevaarlijk zijn. Inspecties en surveys zijn goede voorbeelden waar nu al zichtbaar is dat drones aanzienlijk effectiever en zeker efficienter zijn. Maar wij zien toenemende mogelijkheden met andere sensoren aan de drones om bijvoorbeeld metingen te doen aan de chemische samenstelling van uitlaatgassen, detectie van lekkages of beoordeling van groeiklimaat etc..

Omdat wij zelf ook drones bouwen, kunnen wij heel specifieke combinaties van sensoren en toepassingen realiseren. Echt maatwerk voor u als klant.

Cruciaal bij al die mogelijkheden om steeds makkelijker en goedkoper (nog) meer data te verzamelen is de verwerking, ontsluiting en presentatie daarvan in voor de gebruiker zinvolle informatie.
Eyewings wil daarin voorop lopen en zet daar vol op in. Omdat we de expertise in huis hebben om zelf applicaties te ontwikkelen en te schrijven kunnen we daarin heel ver gaan. En anders kunnen wij met die kennis zo nodig uitstekend andere partijen aansturen om tot het gewenste resultaat te komen.